Tennisfeestjes:

Ook voor een leuke en actieve verjaardag kunt u terecht bij Tennisschool Salam. We organiseren kinderfeestjes met minimaal 5 kinderen. Naast alle leuke spelactiviteiten op en naast de baan, georganiseerd door onze professionele begeleiders, bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie taart en wat drinken te nuttigen. Tennisschool Salam kan dus een volledig georganiseerde middag bieden waar u als ouder onbezorgd kunt toekijken of natuurlijk mee kunt doen!

We hopen u en uw kinderen snel te mogen ontvangen op een feestelijke, sportieve middag bij Tennisschool Salam!

 

Clinics (Bedrijf & School):

Tennisschool Salam biedt voor alle doelgroepen verschillende clinics aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een zakelijke clinic of een schoolclinic. De clinics worden gegeven door hoofdtrainer Anwar Salam. Voorafgaand aan de clinic kunt u uw wensen doorgeven waar dan natuurlijk zoveel mogelijk rekening mee gehouden wordt om de clinic helemaal naar uw wens te laten verlopen. Hieronder zullen deze clinics even kort worden toegelicht, voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. 
  • Zakelijke clinic: Voor deze clinic kiest u als u opzoek bent naar een sportieve activiteit voor u en uw collega’s. Het is niet alleen heel leuk om zo kennis te maken met de tennissport maar het is vooral ook heel goed voor het teamgevoel. Ideaal om op een sportieve manier aan teambuilding te werken. 
  • School clinic: Voor deze clinic kiest u als u opzoek bent naar een sportieve activiteit voor de klas. Ideaal om uw leerlingen kennis te laten maken met de tennissport maar ook perfect om te werken aan de groepsvorming. 

Scholentennis

We racen tegenwoordig van hot naar her om onze kinderen naar school te brengen en van school af te halen, bij vriendjes te laten spelen en na schooltijd naar de sportvereniging te gaan. Hoe fijn zal het zijn als deze activiteiten onder school plaats zullen vinden. De kinderen krijgen begeleiding van een ervaren trainer, zijn lekker in beweging en maken kennis met een nieuwe sport. Het is een programma van 10 lessen in 10 weken. We merken dat steeds meer scholen gebruik willen maken van schooltennis en hier ook zeer te spreken over zijn. Zien wij uw school ook binnenkort op het veld?

Open dag

Twijfelt u nog over de tennissport? Geen probleem! Tennisschool Salam geeft meerdere keren per jaar een open dag waar u van harte welkom bent. Op deze open dag kunt u niet alleen met de trainer in gesprek maar u kunt ook zelf ervaren hoe de lessen worden gegeven. U komt als het ware een beetje sfeer proeven. We hopen u snel te zien bij een van onze open dagen!

De open dagen worden altijd een aantal weken voordat het nieuwe seizoen begint georganiseerd. Zie nieuws of vraag het ons direct